Trappevask og rengøring af ejendomme.

KlinikrengøringVi udfører trappevask, rengøring af vaskeri, viceværtkontor samt andre lokaler og arealer, tømning og rengøring af flyttelejigheder på ejendomme for ejendomsforeninger, ejendomsadministration, almen nyttige boligområder, erhvervsejendomme mv. 

Vi klarer rengøringen i alle lokaler i forbindelse med ejendommenes fælles arealer eller arealer som kunden måtte ønske.

Gulv arealer omfatter støvsugning efterfulgt af gulvvask med mindre kunden ønsker noget andet. Større gulvarealer kan udføres med gulvvaskemaskine som har støvsugning både foran og bag maskinen så arealerne ikke kræver tørring, men umiddelbart klar til brug efter rengøringen.

Vi har altid et godt tilbud på rengøringen med en høj standard med høje krav. Vi kommer gerne forbi for at besigtige lokalerne, hvor der i samråd fastlægges den ønskede standard for rengøringen og på denne baggrund giver vi et uforpligtigende tilbud på rengøringen. Det er naturligvis altid kunden som bestemmer med hvilken standard rengøringen ønskes udført.

Vi udfører ejendomsrengøringen i og omkring Greve, Solrød, Køge, Haslev, Ringsted, Sorø, Næstved, Roskilde, Ishøj, Taastrup, Albertslund, Glostrup, Hvidovre, Rødovre, såvel midt- og sydsjælland, samt hovedstadsområdet. (se områdekortet)