Rengøring og hjemmeservice.

Firma og privat rengøring i Greve, Hundige og Mosede.

Vi udfører erhvervsrengøring som bl.a. kontorrengøring, klinikrengøring, privat rengøring, hjemmeservice og andre service tilsvarende opgaver til billige priser for virksomheder og private.

Kontakt os og lad os høre om dine opgaver.

Kvalitet, omhyggelighed, stabilitet, venlighed og kundetilfredshed er helt centralt, samt fremvisning af ren straffeattest uopfordret. Vi giver uforpligtende tilbud på opgaverne.

Vi tilbyder totalløsninger inden for rengøring med vægt på at tilbyde skræddersyede løsning tilpasset ønske og behov. Vi laver gerne aftaler om levering af diverse materiale som f.eks. toiletpapir, håndsæbe, håndklæder, viskestykker osv. Kunderne bestemmer selv omfanget af serviceopgaverne og vi løser dem.

Private har mulighed for at udnytte bogligjobordningen for arbejdslønnen som er fradragsberettiget. God rengøring giver grundlag for bedre trivsel hhv. på arbejdspladsen og i hjemmet.

Klik for eksempler på opgaver.MasterService ApS kort

Vi kommer gerne forbi og gennemgår opgaverne sammen, hvorefter vi udarbejder et godt tilbud på opgaverne.

 

Erhverv:

Rengøring af kontor/administration, butikker, institutioner,  lager, trappevask eller andet relateret service arbejde. Vi tilpasser os virksomhedens behov og ønsker. Lad os komme ud og få en snak om virksomhedens ønsker og behov.

Privat:

Egnet for familier som har travlt på arbejde og ønsker at bruge tiden til noget andet. Her kan vi tilbyde rengøring, vasketøj, strygning, indkøb eller andet af det arbejde som ellers skal bruges af ens fritid. Ældre som har fået sparsom visitering af kommunen kunne måske trænge til noget ekstra hjælp.

 

Områder:

Vi kommer rundt i hovedstadsområdet omkring Solrød, Karlslunde, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Glostrup, Albertslund, Rødovre, Hvidovre, Roskilde, samt øvrige områder i hovedstaden

Haslev afd. tager sig af Syd og Midt Sjælland. Se endvidere områdekort

Vores Greve afd. ligger ved Greve Landevej 138, 2670 Greve.

QR kode til smartphone