Hjemmeservice opgaver.

Rengøring af private hjem er en naturlig del af de hjemmeservice opgaver som vi udfører. Dertil hører naturligt rengøring af hjemmets ovn, komfur, køleskab, vinduespudsnng mv. i en totalløsning for den travle familie, som dermed kan bruge koncentrationen på karrieren. I en total familieløsning kunne også omfatte tøjvask, tørring og strygning af tøjet, opvask og meget mere som hører til de hjemlige gøremål. I sommerhalvåret vil der også være et behov for at få slået græsset, pille ukrudt og andre tilsvarende have gøremål. Kunden levere selv evt. haveredskaber til lettere havearbejde, strygnig, vask mv.

Vi levere normalt selv rengøringsmaterialer og midler med mindre kunderne selv ønsker egne rengøringsmidler og helt specifikke midler. Vi anvender midler uden parfume som udgangspunkt. 

Et smukt rengjort hjem giver langt bedre trivsel for familien, som ikke ualmindeligt har en meget travl hverdag hvor rengøring mv. er belastende. Rengøringen udfører vi billigt og uden at omkostningerne skal vælte budgettet.

Man skal være opmærksom på at skattefradragsordningen også gælder de ovennævnte hjemmeservice opgaver, men dog skal tøjvask, strygning o.lign være i sammehæng med almindelig rengøring.

Vi udfører hjemmeservice i og omkring Greve, Solrød, Køge, Haslev, Ringsted, Sorø, Næstved, Roskilde, Ishøj, Taastrup, Albertslund, Glostrup, Hvidovre, Rødovre, såvel midt- og sydsjælland, samt hovedstadsområdet. (se områdekortet)