Kontorrengøring.

MasterService udfører rengøringsservice af høj kvalitet og standard, så virksomhedens forventninger bliver indfriet. Med en samarbejdsaftale hos MasterService vil du og dine kollegaer altid møde i rengjorte lokaler og vi sikre et problemfrit samarbejde.  Vi gør rent i alle typer af kontormiljøer, såvel store som små.

KontorrengøringAt sidde i et kontormiljø der er beskidt med dårlig hygiejne og med snavs alle vegne kan afskrække de fleste såvel kunder som medarbejdere. Et dårligt indeklima er ikke godt for medarbejdernes trivsel og kan være skadeligt for helbredet.  Trivsel på arbejdspladsen er også en forudsætning for arbejdsglæde. Rengøringen på kontoret spiller derfor en væsentlig rolle. Kontormiljøer har ofte tilknyttet kantine store som små, tekøkkener, mødelokaler og andre lokaler tilknyttet kontormiljøet, som vi også klarer med høj rengøringskvalitet.

Vi har altid et godt tilbud på kontorrengøring som er yderst konkurrencedygtig og af markedets billigste. Vi kommer gerne ud på virksomheden og giver forslag til fornuftige løsninger på rengøring. Vi er altid fleksible med ekstra indsats når der måtte opstå et behov.

Vi udfører kontorrengøring i og omkring Greve, Solrød, Køge, Haslev, Ringsted, Sorø, Næstved, Roskilde, Ishøj, Taastrup, Hvidovre, Rødovre, Frederiksberg som midt- og sydsjælland, samt hovedstadsområdet. (se områdekortet)