Ledige job som rengøringsmedarbejder.

MasterService ApS er en rengørings- og servicevirksomhed i rivende udvikling med stor potentiale for fremtiden i en konkurrencehård servicebranche. Vi har brug for medarbejdere på hhv. deltid, fuldtid, samt løsarbejdere hvor du angiver hvilke dage og tider du kan bidrage med en hånd, svarende til vikariater. Nogle jobs vil være i dagtimerne og andre i aftentimerne. Er du villig til at levere kvalitet og effektivt arbejde hos kunder, er det måske dig vi har brug for. Det er vores motto at succes kun skabes effektivt igennem positiv motivation, hvor medarbejdere føler sig godt tilpas og tager et medansvar, samt sikre kundetilfredshed, såvel som succes fremmer lysten til gentagelse.

Du skal være indstillet på, at arbejdssteder kan være varierende ude hos kunder. Vi forsøger at udarbejde arbejdsplanerne så hensigtsmæssige som muligt i forhold til medarbejdernes behov og hvor de bor i forhold til kunder. Arbejdsstederne er på Sjælland og i hovedstadsområdet. (se områdekortet).

Du arbejder godt dels selvstændigt og i samarbejde med kollegaer. Du har en venlig og positiv adfærd, ansvarsfuld, stabil, serviceminded og kan kommunikere på dansk med kunder og kollegaer. Ren straffeattest og kørekort (kat. B personbil) er ufravigelige krav.

Opgaverne fordeler sig med faste rengøringsopgaver hos private kunder, erhvervsrengøring, flytterengøring, rengøring efter håndværkere ved renovationsarbejde/nybyggeri, grundrengøring, samt afløsning ved sygdom, ferie mv. Send os en ansøgning med dine krav, behov og forventninger, samt dine kvalifikationer til at blive medarbejder i virksomheden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Send en ansøgning til mærket "Jobansøgning".