Privat Rengøring.

Rengøring af private hjem kan arbejdsmæssigt variere noget fra ugentligt, hver 14. dag eller månedligt rengøring afhængig af kundernes ønsker og krav til rengøringen. Ofte vil opstart på rengøringen kræve lidt mere tid i starten så alle kroge fremstår skinnende rent. Efterfølgende vedligeholdelse gøres ofte på lidt mindre timeforbrug afhængig af tilstand. Kunderne vælger selv om hovedrengøringen skal gennemføres over flere gange, ved f.eks at aftale fast time forbrug eller total rengøring skal gennemføres ved første besøg. Kraftige kalkaflejringer fjernes ofte med fordel over flere gange, som ellers i nogle tilfælde kan kræve uforholdsmæssigt stor tidsforbrug.

Vi levere normalt selv materialer og midler med mindre kunderne selv ønsker egne rengøringsmidler og helt specifikke midler. Rengøringsmidler er inkluderet i prisen. Vi anvender midler uden parfume som udgangspunkt. 

Rengøringen omfatter også normalt vinduespolering i et plans parcelhuse, rengøring af vindueskarme, persienner mv. Vinduespudsning af 1. sal udvendig kan i nogle tilfælde også lade sig gøre afhængig af højde og tilgængelighed. Rengøring af ovn, køleskab, tøjvask, strygning eller andet service som kunden måtte ønske. Vi indgår ofte aftaler om fleksible løsninger så f.eks. vinduespolering bliver gjort i et rimeligt omfang således boligen altid fremstår rent. På den måde beregnes der ikke ekstra for vinduespudsning. Det er helt op til kunder hvilke løsninger der ønskes.

Et smukt rengjort hjem giver langt bedre trivsel for familien, som ikke ualmindeligt har en meget travl hverdag hvor rengøring mv. er belastende. Rengøringen udfører vi billigt og uden at omkostningerne skal vælte budgettet.

Hjælp til Ældre.

Man oplever kommunerne bliver mere og mere pressede økonomisk, hvor de ældre ofte kommer under sparekniven. Der bliver skåret i rengøringen, pleje og omsorg. Kommuner forsøger dermed at presse pårørende til at sikre et anstændigt liv for de ældre ved at de pårørende selv skal sørge for rengøring, plejeopgaver og et naturligt behov for omsorg. I takt med øgede antal af ældre, har en række kommuner samtid skåret ned i personalet på ældre området. Det kan være næsten en umulig opgave for mange pårørende at påtage sig den ekstra byrde i en travl hverdag.

Vi stiller os til rådighed for at hjælpe de ældre med en hånd til rengøring, service og pleje af ens forældre, så de får et mere tilfredsstillende tilværelse.