Rengøring af butikker, indkøbscentre, sportscentre, haller mv.

Kontorrengøring

Vores rengøringsservice omfatter også rengøring af butikker, udstillingslokaler, butikscentre, sportscentre, hoteller, restrauranter, haller, og andre arealer beregnet for offentligheden, publikum, kunder mv. For at opnå succes er det af afgørende betydning at sådanne lokaler fremstår i en høj rengøringsstandard som tiltrækker publikum.

At færdes i et miljø der ikke lever op til en høj standard med snavs har en negativ effekt hos de fleste mennesker og kan virke afskrækkende. Dårlig rengøring påvirker mennesker i en dårlig retning og kan være skadeligt.  Trivsel er en forudsætning for glæden. Rengøringen på nævnte områder spiller derfor en væsentlig rolle for succes. Rengøringskvaliteten har derfor stor betydning og essentielt.

Vi har altid et godt tilbud, som er yderst konkurrencedygtig med den høje standard som er så vigtig. Vi kommer gerne ud og giver forslag til fornuftige løsninger på rengøring, som tager hensyn til økonomien versus den høje standard. Vi er altid fleksible med ekstra indsats når der måtte opstå et ekstra behov.

På store gulvarealer udføres normalt med gulvvaskemaskine med støvsugning både foran og bag maskinen så arealerne ikke kræver tørring, men umiddelbart klar til brug efter rengøringen, samt effektivisering af tidsforbruget.

Vi udfører butiksrengøring, centre rengøring, hal rengøring mv. i og omkring Greve, Solrød, Køge, Haslev, Ringsted, Sorø, Næstved, Roskilde, Ishøj, Taastrup, Hvidovre, Rødovre, som midt- og sydsjælland, samt hovedstadsområdet. (se områdekortet)