Rengøring & service ved udlejning af sommerhus, lejlighed el. værelse.

MasterService ApS udfører alt rengøring & servicefunktioner (facility management) i forbindelse med udlejning af sommerhuse eller tilsvarende lejlighed/værelse udlejninger. Vi klargør boligen med rengøring, rent sengetøj, håndklæder, viskestykker mv. til nye gæster/lejere så du ikke behøver bekymre dig om noget inden der ankommer nye gæster for at få en god start på ferien eller anden type ophold. Du sender blot dine booking informationer med ankomst og afrejse, antal gæster, voksne, børn, hund mv. og de nødvendige oplysninger for at kunne varetage servicefunktionerne. 

Sengetøj, Håndklæder mv. fra de afrejsende gæster tages med for vask og nyt rent gøres klar til nye gæster/lejere. Der sikres der er toiletpapir, køkkenruller og alt det som sikre gæsterne får en god og behagelig start. Vi udfærdiger en gennemgangs- og checkliste individuelt efter de ønsker og behov de enkelte udlejere har til opgaverne.

Vi udfører sådanne opgaver indenfor kommune områderne: Faxe, Næstved, Vordingborg, Slagelse, Kalundborg, Sorø, Ringsted, Holbæk, Odsherred, Lejre, Roskilde, Greve, Solrød, Køge og Stevns kommuner.