Vi har altid et godt tilbud på rengøring og serviceopgaver. Vi giver op til 20% rabat ved faste aftaler. Tilbuddet gælder for rengøring hver 14. dag, ugentligt eller oftere. Arbejdet bliver udført med høj kvalitet og omhyggeligt med kundetilfredshed.

Erhvervskunder kan vælge en fast månedlig pris beregnet ud fra bl.a. antal m2, samt en række andre faktorer herunder hyppighed af rengøringen, vurdering af frie gulvarealer, toilet/bad forhold, kantine mv. Prisvurderingen og fastsættelse kræver gennemsyn af forholdene og kan ikke forudgående estimeres da erhvervsrengøring kan have meget forskellige forhold som påvirker arbejdets omfang.

Ring 2388 2977 eller skriv og få et godt tilbud.

Kvalitet, omhyggelighed, stabilitet, venlighed og kundetilfredshed er helt centralt i virksomheden. Ren straffeattest kan fremvises til nye kunder. Rengøringspersonalet har selvfølgelig også tavshedspligt.

Private har mulighed for at udnytte bogligjobordningen for arbejdslønnen som er fradragsberettiget. Udnyt ordningen på op til 6.000 kr pr. person over 18 år boende i hjemmet. MasterService ApS udsteder de krævede faktura med CVR som bevis for lovlig udført rengøringsarbejde. Dertil kræves der dokumentation for betaling som ikke må betales kontant, men som bank overførsel. Disse regler er naturligvis indført for at hindre sort arbejde. Vi vejleder gerne i hvordan man indberetter til Skat om nødvendigt. Vi kommer gerne forbi for at gennemgå opgaverne sammen uforpligtende.